person holding pencil near laptop computer

Om Antonsen Regnskap

Velkommen til Antonsen Regnskap, en anerkjent og autorisert regnskapsfører lokalisert på Jessheim, Akershus. Ledet av den erfarne daglige lederen, Iren Antonsen, er teamet vårt dedikert til å tilby førsteklasses regnskapstjenester til bedrifter og enkeltpersoner i regionen.

Med et vell av erfaring innen feltet, bringer Iren Antonsen en dyp forståelse av regnskapsbransjen og en forpliktelse til å levere personlige løsninger for våre kunder. Vårt team er svært dyktige og kunnskapsrike innen ulike aspekter av regnskap, og sikrer at vi kan møte de unike behovene og kravene til hver enkelt kunde.

Hos Antonsen Regnskap forstår vi viktigheten av nøyaktig og pålitelig finansiell informasjon for virksomheter. Vi tilbyr et omfattende spekter av tjenester, inkludert bokføring, utarbeidelse av regnskap, skatteplanlegging og mer. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å opprettholde samsvarende og velorganiserte økonomiske poster, slik at de kan ta informerte forretningsbeslutninger og nå sine økonomiske mål.

Som autorisert regnskapsfører følger vi de høyeste profesjonelle standarder og etikk. Vi holder oss oppdatert på siste regelverk og endringer i regnskapsbransjen for å sikre at våre kunder får nøyaktig og pålitelig rådgivning. Vår forpliktelse til fortreffelighet og oppmerksomhet på detaljer skiller oss ut som en pålitelig partner for bedrifter og enkeltpersoner som søker regnskapstjenester i Jessheim og områdene rundt.

Enten du er en småbedriftseier, en nystartet bedrift eller en person med behov for regnskapsassistanse, er Antonsen Regnskap her for å hjelpe. Kontakt oss i dag for å lære mer om tjenestene våre og hvordan vi kan støtte dine økonomiske behov. 

Skroll til toppen